Biskvitinis pyragas su glajumi

10 porcijų

50 minučių

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

300 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 g minkšto sviesto
3 kiaušiniai
270 g miltų
6 g kepimo miltelių
1/2 citrinos žievelė
Sviesto ir džiūvėsėlių kepimo indui ištepti

Glajus
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 ml citrinų sulčių
15 ml koncentruoto uogų arba vaisių sirupo

Papuošti
Valgomais gėlių žiedais arba uogomis

Paruošimo instrukcijos

1.    Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.

2.    Dubenyje išmaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir sviestą, kol masė taps lengva ir puri. Toliau maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.

3.    Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į sviesto ir cukraus masę. Suberkite sutarkuotas citrinų žieveles.

4.    1,5 l tūrio kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tešlą supilkite į indą ir kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 40 minučių.

5.    Išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite pravėsti kelioms minutėms. Išimkite pyragą iš kepimo indo ir palikite pyragą atvėsti, uždengdami švaria šluoste.

6.    Dubenyje sumaišykite glajui skirtus produktus. Paskirstykite glajų ant pyrago. Papuoškite valgomais gėlių žiedais arba uogomis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.