Biskvitai

Apie 40 vnt.
Biskvitai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 ml stambiai kapotų migdolų
100 g sviesto
100 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 kiaušiniai
400 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Ištrinkite sviestą su cukraus miltelius iki purios masės. Po vieną imuškite kiaušinius. Įmaišykite likusius ingredientus. Suformuokite tris pailgus tešlos gabalus, sudėkite juos į skardas su kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje maždaug 15 minučių. Supjaustykite pakeptą tešlą 3-4 cm gabaliukais ir kepkite toliau 200 °C temperatūroje dar 6 min. Iš abiejų pusių, kol biskvitai taps traškūs. Laikoma uždarame indelyje.

Receptą sukūrė

Dansukker