Sudedamosios dalys
150 ml stambiai kapotų migdolų
100 g sviesto
100 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 kiaušiniai
400 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Ištrinkite sviestą su cukraus miltelius iki purios masės. Po vieną imuškite kiaušinius. Įmaišykite likusius ingredientus. Suformuokite tris pailgus tešlos gabalus, sudėkite juos į skardas su kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje maždaug 15 minučių. Supjaustykite pakeptą tešlą 3-4 cm gabaliukais ir kepkite toliau 200 °C temperatūroje dar 6 min. Iš abiejų pusių, kol biskvitai taps traškūs. Laikoma uždarame indelyje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.