Sudedamosios dalys
125 g migdolų
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g minkšto sviesto
2 kiaušiniai
225 g miltų
10 g kepimo miltelių
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Migdolus sukapokite ir atidėkite į šalį. Sviestą su ruduoju drėgnuoju cukrumi „Farinas“ išplakite iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Suberkite kapotus migdolus.
Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Sausainius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.
Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.