Biskočiai - Receptai

Biskočiai

maždaug 40 vnt. 45 min. + 24 val. sustingti
Traškūs naminiai biskočiai, dvelkiantys irisais ir migdolais. Savo namus užpildykite šviežių biskočių aromatu. Nepamirškite papuošti „Dansukker“ cukraus milteliais.
Biskočiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 125 g migdolų
  • 190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
  • 100 g minkšto sviesto
  • 2 kiaušiniai
  • 225 g miltų
  • 10 g kepimo miltelių

Papuošimas

  • „Dansukker“ cukraus miltelių

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.

Migdolus sukapokite ir atidėkite į šalį. Sviestą su ruduoju drėgnuoju cukrumi „Farinas“ išplakite iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Suberkite kapotus migdolus.

Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Sausainius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.

Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.

Receptą sukūrė

Dansukker

;