Barbro bandelės

apie 35 vienetai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

50 g mielių
50 ml drungno vandens
2 valgomųjų šaukštų „Dansukker“ cukraus
2 arbatinių šaukštelių druskos
3 spaustų česnakų skiltelių
1200 ml kvietinių miltų

Aptepti
česnakų skonio kepimo aliejaus

Gaminimo eiga

Susmulkinkite mieles inde. Įpilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite cukrų, druską ir česnakus. Tada po truputį įmaišykite miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 15 minučių. Išpilkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Tešlą padalykite į gabaliukus ir suformuokite pailgas bandeles. Sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Palikite kilti 30 minučių. Ištepkite kepimo aliejumi. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 15 minučių. Atvėsinkite ant grotelių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.