Barbro bandelės

apie 35 vienetai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

50 g mielių
50 ml drungno vandens
2 valgomųjų šaukštų „Dansukker“ cukraus
2 arbatinių šaukštelių druskos
3 spaustų česnakų skiltelių
1200 ml kvietinių miltų

Aptepti
česnakų skonio kepimo aliejaus

Paruošimo instrukcijos

Susmulkinkite mieles inde. Įpilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite cukrų, druską ir česnakus. Tada po truputį įmaišykite miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 15 minučių. Išpilkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Tešlą padalykite į gabaliukus ir suformuokite pailgas bandeles. Sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Palikite kilti 30 minučių. Ištepkite kepimo aliejumi. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 15 minučių. Atvėsinkite ant grotelių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.