Sudedamosios dalys
500 ml vandens
2 valg. šaukšt. bulvių krakmolo
50 g mielių
100 ml avižų sėlenų
3 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 arbat. šaukšt. druskos
apie 1 litrą daug glitimo turinčių kvietinių miltų
bulvių krakmolo bandelėms apvolioti
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite vandenį ir bulvių krakmolą puode, tada užvirinkite. Palikite atvėsti iki 37 °C. Sutrupinkite mieles inde ir supilkite ant jų atvėsintą skystį. Maišykite, kol mielės ištirps. Pridėkite avižų sėlenas, šviesųjį sirupą ir druską. Įmaišykite tiek miltų, kad tešla atšoktų nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 30 minučių. Išimkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Suformuokite iš tešlos ritinėlį ir padalykite į 20 vienodo dydžio gabaliukų. Gabaliukus iš vienos pusės apvoliokite bulvių krakmole ir padėkite ant kepimo popieriaus apvoliota puse į viršų. Palikite kilti 30 minučių. Bandeles kepkite 225 °C orkaitėje apie 15 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių be rankšluosčio.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.