Sudedamosios dalys
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml riebios grietinėlės
75 g aviečių
Paruošimo instrukcijos
Prikaistuvyje sumaišykite cukranendrių cukrų ir sirupą. Pavirkite apie 2 minutes, kol padažas pradės tirštėti.
Pamažu pildami grietinėlę toliau kaitinkite dar 4 minutes. Suberkite avietes. Padažas turi būti skystas. Supilkite į šiltą, gerai išplautą stiklainį ir padėkite į šaldytuvą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.