Avietiniai triufeliai

Maždaug 40 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g juodojo šokolado
125 g aviečių
50 ml koncentruotų aviečių sulčių
100 ml plakamosios grietinėlės
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus

mažos popieriaus formelės

Paruošimo instrukcijos

Smulkiai sukapotas šokoladas. Prikaistuvyje sumaišykite avietes, aviečių sultis, grietinėlę bei cukrų ir 15 minučių kaitinkite ant lėtos ugnies. Perkoškite mišinį ir neuždengę virinkite, kol liks 50 ml skysčio. Sudėkite smulkintą šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite masę atvėsti. Išdėliokite masę į mažas popierines formeles.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.