Avietiniai triufeliai

Maždaug 40 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g juodojo šokolado
125 g aviečių
50 ml koncentruotų aviečių sulčių
100 ml plakamosios grietinėlės
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus

mažos popieriaus formelės

Gaminimo eiga

Smulkiai sukapotas šokoladas. Prikaistuvyje sumaišykite avietes, aviečių sultis, grietinėlę bei cukrų ir 15 minučių kaitinkite ant lėtos ugnies. Perkoškite mišinį ir neuždengę virinkite, kol liks 50 ml skysčio. Sudėkite smulkintą šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite masę atvėsti. Išdėliokite masę į mažas popierines formeles.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kavos desertas „Affogato“

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.