Avietiniai morengai

Morengus paruošti paprasta, jie suteikia žaismingumo įvairiausiems desertams. Išbandykite gardžių avietinių morengų receptą.

apie 25 didelių morengų

maždaug 1,5 val

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

75 g aviečių sirupo (maždaug 75 ml)
140 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
4 kiaušinių baltymai (maždaug 100 g)
100 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 100 °C temperatūros (kaitinimą įjunkite iš viršaus ir apačios). 

Maišydami virkite avietes, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį. 75 g aviečių prikaistuvyje 3 minutes pavirkite su 50 g cukraus „Panevėžio Plius“. Aviečių tyrę padėkite į šaldytuvą.

Kiaušinį plakite, kol suputos. Tada suberkite likusį cukrų „Panevėžio Plius“. Plakite toliau iki standumo. Įmaišykite cukraus miltelius. Morengų masę apšlakstykite aviečių tyre.

Masę sukrėskite į konditerinį maišelį su antgaliu. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus. Kepkite apie 50 minučių. Išjunkite orkaitę ir joje palikite morengus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.