Aviečių uogienė su sveikomis uogomis

Maždaug 1 litras

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g sveikų ir geros būklės aviečių
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
10 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile 

Paruošimo instrukcijos

Į dubenį sluoksniais dėkite avietes, cukrų uogienėms bei vanilinį cukrų ir palikite stovėti per naktį. Atsargiai supilkite uogų mišinį į platų puodą ir nemaišydami pavirinkite 3-5 minutes. Nugriebkite putas. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.