Aviečių sirupas

1 nedidelis stiklinis butelis Ruošimo trukmė: 25 minutės
Aviečių sirupą patiekite kaip pagardą prie deserto, pusrytinio jogurto ar gėrimo. Taip pat aviečių sirupą galite sumaišyti su trupučiu acto ir užpilti juo salotas.
Aviečių sirupas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 300 g aviečių
  • 140 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 2 žvaigždiniai anyžiai

Visus produktus sudėkite į prikaistuvį storu dugnu. Pamaišydami virkite 5 minutes. Išimkite žvaigždinius anyžius. Supilkite sirupą į kruopščiai išplautą butelį su dangteliu. Kol neatvės, dangtelio nedėkite. Laikykite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker