Aviečių sirupas

Aviečių sirupą patiekite kaip pagardą prie deserto, pusrytinio jogurto ar gėrimo. Taip pat aviečių sirupą galite sumaišyti su trupučiu acto ir užpilti juo salotas.

1 nedidelis stiklinis butelis

Ruošimo trukmė: 25 minutės

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g aviečių
140 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 žvaigždiniai anyžiai

Paruošimo instrukcijos

Visus produktus sudėkite į prikaistuvį storu dugnu. Pamaišydami virkite 5 minutes. Išimkite žvaigždinius anyžius. Supilkite sirupą į kruopščiai išplautą butelį su dangteliu. Kol neatvės, dangtelio nedėkite. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.