Aviečių sirupas

Aviečių sirupą patiekite kaip pagardą prie deserto, pusrytinio jogurto ar gėrimo. Taip pat aviečių sirupą galite sumaišyti su trupučiu acto ir užpilti juo salotas.

1 nedidelis stiklinis butelis

Ruošimo trukmė: 25 minutės

Įvertinimas (18 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g aviečių
140 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 žvaigždiniai anyžiai

Gaminimo eiga

Visus produktus sudėkite į prikaistuvį storu dugnu. Pamaišydami virkite 5 minutes. Išimkite žvaigždinius anyžius. Supilkite sirupą į kruopščiai išplautą butelį su dangteliu. Kol neatvės, dangtelio nedėkite. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.