Aviečių pyrago šerbetas

Ar yra kas gardžiau už šerbetą karštą vasaros dieną? Išbandykite netikėtą skonį – aviečių pyrago šerbetą! Nepaprastai gardu!

maždaug 6 porcijos

1 valanda + 5 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (15 vnt)

Sudedamosios dalys

Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
50 g sviesto (kambario temperatūros)
25 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
45 g miltų
40 g avižinių dribsnių
Druskos dribsnių

Aviečių šerbetas
400 g aviečių (apie 200 g tyrės)
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
4 kiaušinių tryniai
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml pieno
150 ml plakamosios grietinėlės
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 150 °C temperatūros.

Visus trupininei tešlai skirtus produktus sumaišykite ir paskirstykite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių.

Paruoškite šerbetą. Avietes nuplaukite ir užvirkite su sirupu. Nukoškite per tankų sietelį, kad tyrė būtų skaidri. Padėkite į šalį.

Dubenyje išplakite kiaušinių trynius ir cukrų. Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Į karšto pieno mišinį įplakite kiaušinių plakinį. Supilkite aviečių tyrę. Perkoškite per smulkų sietelį. Palikite atvėsti.

Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne mažiau nei 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite). Kai šerbetas bus beveik užšalęs, sumaišykite jį su trupinine tešla.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!