Aviečių ledai

Saldūs maži gardėsiai su puikiai derančiais vaniliniais ledais ir aviečių limonadu. Jie bus labai mėgstami šią vasarą.

10–12 vnt.

PT55M

1 val. + 3–4 val. šaldiklyje

Įvertinimas (22 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Aviečių limonadas
300 ml vandens
500 g aviečių
250 g „Panevėžio +“ cukrus
15 ml citrinų sulčių

Vaniliniai ledai
1 kiaušinis
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 g vanilinio cukraus
150 ml plakamosios grietinėlės

Gaminimo eiga

Pradėkite nuo aviečių limonado gaminimo. Užvirinkite vandenį ir suberkite avietes. Uždenkite dangteliu ir palikite virti apie 10 min. Sutrinkite uogas prie puodo sienelių. Skystį perkoškite ir supilkite į švarų puodą. Įpilkite cukraus ir citrinos sulčių. Virkite kelias minutes, kol cukrus ištirps.

Supilkite į šiltą, sterilų butelį ir įdėkite į šaldytuvą.

Pagaminkite ledus. Viename dubenyje išplakite kiaušinio trynį, sirupą ir vanilinį cukrų, o kitame – kiaušinio baltymus, kol jie taps standūs.

Trečiame dubenyje iki standumo išplakite grietinėlę ir įmaišykite ją į kiaušinių trynių ir cukraus mišinį. Galiausiai kruopščiai įmaišykite plaktus baltymus.

Ledų mišinį padalykite į 10–12 mažų vienkartinių plastikinių indelių arba silikoninių formelių. Indų skaičius priklauso nuo jų dydžio. Į kiekvieno indo vidurį įkiškite po ledinio saldainio lazdelę. Palaikykite šaldiklyje apie 1 val.

Sumaišykite limonadą kaip nurodyta recepte. Sumaišykite 100 ml koncentrato ir 100 ml vandens ir supilkite šiek tiek limonado į 10–12 didesnių vienkartinių plastikinių indų arba silikoninių formelių. Sumaišykite tiek limonado, kiek reikia. Įdėkite į šaldiklį 15 minučių.

Išimkite ledus iš šaldiklio ir išspauskite juos iš indelių. Jei reikia, indus supjaustykite. Į indų su limonadu vidurį įstumkite ledus. Įdėkite aviečių ledus į šaldiklį maždaug 20 minučių, kol ledai sustings limonade.

Išimkite indus ir užpilkite juos aviečių limonadu, kad jis apsemtų ledus. Palaikykite šaldiklyje ne trumpiau kaip 2 valandas. Išimkite aviečių ledus iš šaldiklio ir išimkite indelius. Skanaus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.