Aviečių kremas

Aviečių kremą patiekite kaip pagardą prie desertų arba pusrytinio jogurto. Arba užtepkite blynus aviečių kremu!
Aviečių kremas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 250 g aviečių
  • 1 kiaušinis
  • 120 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 25 g sviesto (kambario temperatūros)

Avietes nuspauskite per tankų sietelį. Išplakite kiaušinius. Tada juos įplakite į nuspaustą aviečių masę. Mišinį nuspauskite per tankų sietelį ir supilkite į prikaistuvį storu dugnu. Suberkite cukrų uogienėms ir maišydami pakaitinkite 5 minutes.

Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite sviestą. Prikaistuvį įdėkite į šalto vandens dubenį. Mišinį plakite elektriniu plaktuvu, kol aviečių kremas atvės. Supilkite į gerai išplautą stiklainį ir padėkite į šaldytuvą.

Receptą sukūrė

Dansukker