Aviečių ir mėlynių marmeladas

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

500 g mėlynių
500 g aviečių
330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
2 žaliųjų citrinų sultys ir tarkuotos žievelės

Paruošimo instrukcijos

Į puodą suberkite uogas ir cukrų marmeladams. Supilkite žaliųjų citrinų sultis ir smulkiai tarkuotą žievelę. Užvirus, virkite 5 min. Retkarčiais pamaišykite. Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.