Aviečių gaiva

Maždaug 1 litras

25 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

600 ml vandens
1 kg aviečių
180 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
300 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Pusės citrinos sultys

Paruošimo instrukcijos

Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite. Suberkite cukrų, supilkite sirupą ir citrinos sultis.
Kelias minutes pavirkite, kol ištirps cukrus.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.