Sudedamosios dalys
200 g išlukštentų krevečių
250 g makaronų
Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - makaronų virimu
Prieskoniai
2 šaukšteliai smulkinto česnako
1 šaukštas smulkinto imbiero
2 šaukšteliai kario
2-3 šaukštai sojos padažo
2-3 šaukšteliai „Dansukker“ cukranendrių cukraus
Daržovės
1 griežinėliais pjaustytas poras
1 didelė sutarkuota morka
200 g skaldytų saldžiųjų žirnių
200 g pupelių daigų
4 šaukštai augalinio aliejaus kepimui
Paruošimo instrukcijos
Pasūdykite vandenį, įpilkite aliejų ir išvirkite makaronus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką, imbierą ir karį ir pakepkite 1 minutę. Maišydami sudėkite svogūnus ir pakepkite ant karštos ugnies.
Sudėkite virtus makaronus, tarkuotą morką, sojos padažą ir cukranendrių cukrų. Maišydami kepkite 2-3 minutes. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad makaronai neprisviltų. Suberkite krevetes bei saldžiuosius žirnius ir pakepkite dar 2 minutes. Pagardinkite sojos padažu ir cukranendrių cukrumi. Prieš patiekdami, užberkite pupelių daigų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.