Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais

Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
(0)

  • 250 g plikytų migdolų
  • 250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 0,75 ml vandens

Pagardui reikės

  • 1 apelsino žievelės
  • 0,5 šaukšto malto cinamono
  • 1 šaukštelio malto kardamono
  • 0,5 šaukštelio malto imbiero

Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.