Sudedamosios dalys
250 g plikytų migdolų
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
0,75 ml vandens
Pagardui reikės
1 apelsino žievelės
0,5 šaukšto malto cinamono
1 šaukštelio malto kardamono
0,5 šaukštelio malto imbiero
Paruošimo instrukcijos
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.