Sudedamosios dalys
150 g sviesto arba margarino
300 ml kvietinių miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys
Įdarui
2 kiaušinių
100 ml „Dansukker“ cukraus
2,5 valg. šaukšt. kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. apelsinų sulčių koncentrato
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Inde sumaišykite visus skystus ingredientus. Įmaišykite riebalus ir kiaušinio trynį. Tešlą įdėkite į šaldytuvą vienai valandai. Įspauskite tešlą į suteptas širdučių formos formeles. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 6 minutes. Tuo metu sumaišykite įdaro ingredientus. Sudėkite įdarą į iškeptas formeles. Kepkite dar maždaug 5–7 minutes. Leiskite pyragaičiams atvėsti prieš išimdami juos iš formelių. Prieš pateikdami pabarstykite pyragaičius cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.