Sudedamosios dalys
4 dideli apelsinai
300 ml vandens
60 g „Dansukker” cukraus miltelių
30 g vanilinio cukraus
150 ml išplaktos grietinėlės
4 meduoliai
15 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį įpilkite vandenį, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir užkaitinkite iki virimo. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus apelsinus ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti. Atvėsusias apelsino dalis sudėkite į taures arba ant mažų lėkštelių ir papuoškite plakta grietinėle. Pabarstykite sutrupintais meduoliais, pašlakstykite auksaspalviu sirupu ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.