Apelsinų salotos su grietinėle ir meduoliais

Apelsinų salotos su grietinėle ir meduoliais

4 asmenims
Apelsinų salotos su grietinėle ir meduoliais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

4 dideli apelsinai
300 ml vandens
60 g „Dansukker” cukraus miltelių
30 g „Dansukker” vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 ml išplaktos grietinėlės
4 meduoliai
15 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo

Į prikaistuvį įpilkite vandenį, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir užkaitinkite iki virimo. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus apelsinus ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti. Atvėsusias apelsino dalis sudėkite į taures arba ant mažų lėkštelių ir papuoškite plakta grietinėle. Pabarstykite sutrupintais meduoliais, pašlakstykite auksaspalviu sirupu ir patiekite.

Receptą sukūrė

Dansukker

;