Apelsinų salotos su grietinėle ir meduoliais

4 asmenims

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

4 dideli apelsinai
300 ml vandens
60 g „Dansukker” cukraus miltelių
30 g „Dansukker” vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 ml išplaktos grietinėlės
4 meduoliai
15 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo

Paruošimo instrukcijos

Į prikaistuvį įpilkite vandenį, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir užkaitinkite iki virimo. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus apelsinus ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti. Atvėsusias apelsino dalis sudėkite į taures arba ant mažų lėkštelių ir papuoškite plakta grietinėle. Pabarstykite sutrupintais meduoliais, pašlakstykite auksaspalviu sirupu ir patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.