Apelsinų salotos

4 porcijos

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

4–6 apelsinai be kauliukų
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml vandens
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
0,5 arbat. šaukšt. malto cinamono
50 g graikinių riešutų

Patiekite su
iki lengvos masės suplakta grietinėle ar vaniliniais ledais

Paruošimo instrukcijos

Kruopščiai nuplaukite vieną apelsiną. Nulupkite žievelę ir ją supjaustykite. Po to nulupkite baltą apelsino odelę ir supjaustykite apelsiną. Nulupkite baltas apelsinų odeles. Supjaustykite apelsinus ar išimkite minkštimus iš baltų odelių. Sudėkite ant lėkštučių ar didesnės lėkštės. Stambius graikinių riešutų gabaliukus užberkite ant apelsinų. Puode sumaišykite sirupą, vandenį, vanilinį cukrų ir cinamoną, užvirinkite. Išpilkite mišinį ant apelsinų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.