4–6 apelsinai be kauliukų
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml vandens
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
0,5 arbat. šaukšt. malto cinamono
50 g graikinių riešutų
Patiekite su
iki lengvos masės suplakta grietinėle ar vaniliniais ledais
Kruopščiai nuplaukite vieną apelsiną. Nulupkite žievelę ir ją supjaustykite. Po to nulupkite baltą apelsino odelę ir supjaustykite apelsiną. Nulupkite baltas apelsinų odeles. Supjaustykite apelsinus ar išimkite minkštimus iš baltų odelių. Sudėkite ant lėkštučių ar didesnės lėkštės. Stambius graikinių riešutų gabaliukus užberkite ant apelsinų. Puode sumaišykite sirupą, vandenį, vanilinį cukrų ir cinamoną, užvirinkite. Išpilkite mišinį ant apelsinų.
Receptą sukūrė