Anyžių sėklų irisai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai nesmulkintų anyžių sėklų
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA

Gaminimo eiga

Grietinėlę ir anyžių sėklas supilkite į prikaistuvį, uždenkite ir virinkite 10 minučių. Išsijokite anyžių sėklas. Supilkite šviesųjį cukraus sirupą ir cukranendrių cukrų, pakaitinkite maždaug 20 minučių, patikrinkite mišinio tirštumą (pilną šaukštą mišinio įdėkite į šalto vandens stiklinę) arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 20 cm ilgio formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.