Anyžių sėklų irisai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai nesmulkintų anyžių sėklų
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA

Paruošimo instrukcijos

Grietinėlę ir anyžių sėklas supilkite į prikaistuvį, uždenkite ir virinkite 10 minučių. Išsijokite anyžių sėklas. Supilkite šviesųjį cukraus sirupą ir cukranendrių cukrų, pakaitinkite maždaug 20 minučių, patikrinkite mišinio tirštumą (pilną šaukštą mišinio įdėkite į šalto vandens stiklinę) arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 20 cm ilgio formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.