Sudedamosios dalys
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
100 ml vandens
2 valg. šaukšt. šviežių smulkiai trintų imbierų
400 ml ananasų sulčių
200 ml apelsinų sulčių
80 ml šviesiojo romo
Gaminimo eiga
Puode sumaišykite rudąjį cukrų su vandeniu ir uždengę dangčiu virinkite, kol cukrus ištirps. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir sudėkite imbierus. Palikite, kad pritrauktų maždaug 15 minučių. Supilkite abejas sultis ir pašildykite, bet neužvirkite. Į keturias stiklines išpilstykite romą. Nukoškite gėrimą ir supilkite į stiklines.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.