Sudedamosios dalys
2 agurkai
2 geltonieji svogūnai
1 raudonoji paprika
1 rūgštus obuolys
1 l vandens
Nuovirui
150 ml vandens
75 ml 24% gryno acto arba 150 ml 12% acto spirito
400 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas druskos
1 valgomasis šaukštas geltonųjų garstyčių grūdelių
Gaminimo eiga
Nulupkite svogūną. Kitas daržoves ir obuolį nuplaukite. Išimkite iš obuolio ir paprikų sėklas. Viską supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustytus svogūnus ir papriką sudėkite į puodą. Užvirkite vandenį ir užpilkite jį ant svogūnų ir paprikos mišinio. Leiskite pastovėti 10 minučių. Po to vandenį išpilkite.
Sudėkite visus nuovirui skirtus ingredientus, gerai išmaišykite ir užvirkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir daržovių kubelius ir virkite neuždengtame puode 10 minučių.
Supilstykite į šiltus, gerai išvalytus stiklainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.