Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė

Gardus džemas su maloniai rūgščiomis agrastų, kivių ir vynuogių natomis. Puikiai papildys sūrių padėklą!

2 stiklainiukai

40 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g agrastų
300 g kivių
300 g žaliųjų vynuogių
50 ml vandens
50 ml žaliųjų citrinų sulčių
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Paruošimo instrukcijos

Agrastus nuplaukite, nuskabykite kotelius ir ūselius. Kivius ir bananus nulupkite ir supjaustykite. Nuplautas vynuoges supjaustykite puselėmis, pašalinkite sėklas.

Visus vaisius sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį ir citrinų sultis ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 6–8 minutes.

Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.