Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė - Receptai

Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė

2 stiklainiukai 40 minučių
Gardus džemas su maloniai rūgščiomis agrastų, kivių ir vynuogių natomis. Puikiai papildys sūrių padėklą!
Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 300 g agrastų
  • 300 g kivių
  • 300 g žaliųjų vynuogių
  • 50 ml vandens
  • 50 ml žaliųjų citrinų sulčių
  • 600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Agrastus nuplaukite, nuskabykite kotelius ir ūselius. Kivius ir bananus nulupkite ir supjaustykite. Nuplautas vynuoges supjaustykite puselėmis, pašalinkite sėklas.

Visus vaisius sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį ir citrinų sultis ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 6–8 minutes.

Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;