Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė

Gardus džemas su maloniai rūgščiomis agrastų, kivių ir vynuogių natomis. Puikiai papildys sūrių padėklą!

2 stiklainiukai

40 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g agrastų
300 g kivių
300 g žaliųjų vynuogių
50 ml vandens
50 ml žaliųjų citrinų sulčių
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Paruošimo instrukcijos

Agrastus nuplaukite, nuskabykite kotelius ir ūselius. Kivius ir bananus nulupkite ir supjaustykite. Nuplautas vynuoges supjaustykite puselėmis, pašalinkite sėklas.

Visus vaisius sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį ir citrinų sultis ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 6–8 minutes.

Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.