Nerafinuotas cukranendrių cukrus

Nerafinuotas cukranendrių cukrus yra gaminamas iš atogrąžų klimate auginamų cukranendrių. Iš cukranendrių išgautos sultys yra filtruojamos ir kristalizuojamos. Nerafinuotam cukranendrių cukrui būdingas skonis ir auksinė rusva spalva atsiranda dėl cukranendrių melasos, kuri yra natūrali cukranendrių cukraus dalis. Nerafinuotu cukranendrių cukrumi gardinkite gėrimus, kokteilius, desertus, padažus, kepamą mėsą ir daržoves.

Matas ir svoris: nerafinuotas cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g

Patarimas:
- Iš kelių komponentų galite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų, citrinų sultis, alyvuogių aliejų ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.

100 ml = apytiksliai 90 g

100 g produkto maistinė vertė

Energinė vertė 1683 kJ/396 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 99 g
- iš kurių cukrų 99 g
Baltymai 0 g
Druska 0 g

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.