Cukrus uogienėms
„Dansukker“ cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su „Dansukker“ cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija.
Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 10–15 minučių.
Cukruje uogienėms yra pektino, kuris yra tirštinanti medžiaga, esanti uogose ir vaisiuose. Cukrus uogienėms ypač tinka virti braškių uogienes, kadangi braškėse yra mažai pektino, o naudodami „Dansukker“ cukrų uogienėms, išvirsite tirštas uogienes. Produkte esantis konservantas kalio sorbatas natūralus randamas šermukšnių uogose. Jei nėra galimybių uogienių laikyti šaltai, su šiuo cukrumi virtos uogienės išsilaiko ir kambario temperatūroje, tamsioje vietoje.
Cukrus uogienėms
100 ml = apytiksliai 85 g
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1683 kJ/396 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 98 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0,11 g |

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.