Cukrus „Panevėžio Plius“
Cukrus – tai produktas, turintis didžiausią paklausą. Kaip saldiklis jis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir t.t.
Cukrus sustiprina natūralų vaisių, uogų, daržovių skonį ir kvapą.
Cukrus „Panevėžio Plius“ yra pagamintas tik iš Lietuvoje užaugintų cukrinių runkelių. Tai daugumai pirkėjų gerai žinomas, pripažintas ir su kokybe siejamas prekės ženklas. Nors cukraus gamyba iš Panevėžio perkelta į Kėdainius prekės ženklas ir cukraus gamybos tradicijos buvo išlaikytos.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1700 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 100 g |
- iš kurių cukrų | 100 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.