Mūsų cukranendrių cukrus yra aukščiausios kokybės – aukso spalvos su aromatiniu saldumu, sutrupintas dideliais kristalais.
Cukrus, gaminamas iš cukranendrių, augančių Gajanoje, prie Demeraros upės, ir salose prie Afrikos pakrantės, garsėja ypač aukšta kokybe.
Cukranendrių cukrus yra auksaspalvis rusvas ypatingo skonio cukrus.
Fairtrade etiketė garantuoja, kad ši prekė gaminama ir parduodama pagal tarptautinius Fairtrade standartus. Įsigiję šią prekę gerinate darbo ir gyvenimo sąlygas smulkiesiems ūkininkams ir darbininkams besivystančiose šalyse.
Matas ir svoris: cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g
Patarimai
- Naudokite cukranendrių cukrų vietoj rudojo „Farino“ gamindami airišką kavą.
- Iš kelių komponentų galėsite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus, cukranendrių cukraus ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1680 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 99 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |