Cukranendrių cukrus
Mūsų cukranendrių cukrus yra aukščiausios kokybės – aukso spalvos su aromatiniu saldumu, sutrupintas dideliais kristalais.
Cukrus, gaminamas iš cukranendrių, augančių Gajanoje, prie Demeraros upės, ir salose prie Afrikos pakrantės, garsėja ypač aukšta kokybe.
Cukranendrių cukrus yra auksaspalvis rusvas ypatingo skonio cukrus.
Fairtrade etiketė garantuoja, kad ši prekė gaminama ir parduodama pagal tarptautinius Fairtrade standartus. Įsigiję šią prekę gerinate darbo ir gyvenimo sąlygas smulkiesiems ūkininkams ir darbininkams besivystančiose šalyse.
Matas ir svoris: cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g
Patarimai
- Naudokite cukranendrių cukrų vietoj rudojo „Farino“ gamindami airišką kavą.
- Iš kelių komponentų galėsite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus, cukranendrių cukraus ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1680 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 99 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.