Cukrus uogienėms

Cukrus uogienėms

„Dansukker“ cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su „Dansukker“ cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija.

Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 10–15 minučių.

Cukruje uogienėms yra pektino, kuris yra tirštinanti medžiaga, esanti uogose ir vaisiuose. Cukrus uogienėms ypač tinka virti braškių uogienes, kadangi braškėse yra mažai pektino, o naudodami „Dansukker“ cukrų uogienėms, išvirsite tirštas uogienes. Produkte esantis konservantas kalio sorbatas natūralus randamas šermukšnių uogose. Jei nėra galimybių uogienių laikyti šaltai, su šiuo cukrumi virtos uogienės išsilaiko ir kambario temperatūroje, tamsioje vietoje.

Produktą galite įsigyti prekybos tinkluose „IKI“, „Rimi“ „Norfa“ „KOOPDI“ ir „Aibė“.

Cukrus uogienėms
100 ml = apytiksliai 95 g

100 g produkto maistinė vertė

Energinė vertė 1683 kJ/396 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 99 g
- iš kurių cukrų 98 g
Baltymai 0 g
Druska 0,11 g


Greičiau nei įpratai išsivirkite uogienės!