Šokoladiniai putėsiai
Kreminio sūrio sluoksnis
Marinuotos braškės
Papildomi produktai
Šokoladiniai putėsiai
Dubenėlyje virš vandens ištirpinkite šokoladą, supilkite šviesųjį sirupą.
Iki standumo išplakite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atidėkite į šalį.
Lengvai paplakite trynius ir supilkite į šokoladą.
Šokoladą supilkite į plaktą grietinėlę, tuomet sudėkite baltymus. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Kreminis sūris
Išplakite kreminį sūrį, cukraus miltelius ir citrinų kremą.
Marinuotos braškės
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas supjaustykite. Nulupkite žaliąją citriną, išspauskite sultis. Žievelę ir sultis sumaišykite su uogomis, supilkite šviesųjį sirupą.
Sluoksniavimas
Sutrupinkite avižinius sausainius. Į stiklines sluoksniais sudėkite putėsius, kreminio sūrio mišinį, uogas ir sutrupintus sausainius. Papuoškite uogomis.
Receptą sukūrė