Trupininiai obuolių skonio keksiukai

12 vienetų
Trupininiai obuolių skonio keksiukai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

    Trupininei tešlai

    • 40 g sviesto arba margarino
    • 100 ml pusryčių dribsnių
    • 50 ml kvietinių miltų
    • 150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

    Tešlai

    • 425 ml kvietinių miltų
    • 200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
    • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    • 1 kiaušinis
    • 175 ml pieno
    • 50 ml aliejaus

    Įdarui

    • 2 obuoliai
    • maltas cinamonas

    Sumaišykite trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Nulupkite obuolius, supjaustykite perpus, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir apibarstykite maltu cinamonu. Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į keksiukų formą. Įspauskite į tešlą obuolių skilteles. Pabarstykite trupiniais. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 15 minučių.

    Receptą sukūrė

    Dansukker