Triufeliai su kalėdiniu punšu

20 vnt.
Triufeliai su kalėdiniu punšu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 250 g juodojo šokolado
  • 100 ml grietinėlės
  • 5 šaukštų „Dansukker“ cukraus „Farinas“
  • 25 g sviesto
  • 2–3 šaukštų kalėdinio punšo

Susmulkinkite šokoladą.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.

Receptą sukūrė

Dansukker