Sultyse marinuoti tuno kepsneliai

4 asm.
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

4 tuno kepsneliai

Marinatui
1 šaukštas sojos padažo
2 šaukštai vaisių sulčių
1 šaukštas augalinio aliejaus
15 g cukraus
1/2 šaukštelis pipirų

Daržovės
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
1 raudonasis svogūnas
1 plonais giržinėliais supjaustytas poras
2-300 g šviežių pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
1-2 šaukštai aliejaus
Druska ir pipirai

Padažui
1 šaukštas colmans garstyčių miltelių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas aliejaus
15 g Cukraus

Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite šiltai. Iš abiejų pusių apkepkite tuno gabalėliuis, maždaug po dvi minutes kiekvieną pusę . Pagardinkite druska bei pipirais. Žuvis patiekiama su daržovėmis ir padažu. Valgoma su duona.

Receptą sukūrė

Dansukker