Šiltas apelsinų ir obuolių punšas

4 stiklinės
Šiltas apelsinų ir obuolių punšas
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

500 ml obuolių sulčių
4 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 cinamono lazdelės
300 ml raudonųjų apelsinų sulčių
1 apelsinas (geriau raudonasis)

Puode sumaišykite obuolių sultis, cukranendrių cukrų bei cinamono lazdeles ir uždengę dangčiu virinkite 5 minutes. Išimkite cinamono lazdeles. Supilkite apelsinų sultis ir pašildykite gėrimą. Kruopščiai nuplaukite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis, po to – gabalėliais. Į kiekvieną stiklinę įdėkite po kelis apelsinų gabalėlius ir užpilkite šiltu gėrimu. Patiekite iš karto.

Receptą sukūrė

Dansukker