Šakniavaisių marmeladas su čiobreliais

2 stiklainėliai 30 minučių
Šakniavaisines daržoves galima valgyti su dauguma patiekalų. Jūsų nuostabus šakniavaisinių daržovių marmeladas su čiobreliais puikiai tiks prie vasaros grilio patiekalų. Daržovių marmeladą galite paįvairinti pagal savo skonį ir pomėgius.
Šakniavaisių marmeladas su čiobreliais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 500 g pasirinktos rūšies šakniavaisių
  • 2 v. šaukštai vandens
  • 3–4 v. šaukštai acto (12 %)
  • 250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 1 v. šaukštas šviežių čiobrelių

Nulupkite ir sutarkuokite šakniavaisius. Sudėkite į prikaistuvį su vandeniu bei actu ir pavirkite 3 minutes. Sumaišykite plaktuvu, suberkite cukrų uogienėms ir čiobrelius.

Pavirkite dar 4 minutes. Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker