Sudedamosios dalys
500 g rabarbarų
150 ml vandens
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
1 g malto kardamono
2 kiaušiniai
50 g nesūdyto sviesto
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir susmulkinkite rabarbarus. Virkite rabarbarus, kol pasidarys tyrė. Truputį paplakite kiaušinius ir sumaišykite su rabarbarų tyre. Nukoškite tyrę per sietelį į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms ir kardamoną ir nuolat maišydami virkite ant lėtos ugnies dvi tris minutes. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite sviestą. Įdėkite prikaistuvį į šalto vandens pripiltą dubenį ir plakite masę elektriniu plaktuvu, kol pagardas atauš. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.