Pomidorų čatnis

Pomidorų čatnis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 500 g vyšninių pomidorų
  • 2 nedideli raudonieji svogūnai
  • 1–2 nedidelės raudonosios aitriosios paprikos
  • 2 apelsinai
  • 40 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 40 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
  • 80 ml acto
  • Aliejaus

Nuplaukite ir supjaustykite pomidorus. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Labai smulkiai supjaustykite aitriąsias paprikas. Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Sutarkuokite žievelę ir išspauskite apelsinų sultis.

Prikaistuvy su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūnus, aitriąsias paprikas ir apelsinų žieveles. Sudėkite likusius produktus ir pavirkite dar 30 minučių.

Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker