Karamelės skonio obuolių uogienė

25 minučių
Karamelės skonio obuolių uogienė
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

  • 500 g obuolių
  • 150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 200 ml vandens
  • Pusės citrinos sultys
  • 200 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 1 šaukštelis maltų kardamonų

Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker