Irisiniai sausainiai

40 vienetų 1 valanda
Irisiniai sausainiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 150 g sviesto (kambario temperatūros)
  • 85 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 180–210 g miltų
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus

1.    Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis. Minkykite tešlą, kol neliks gumulėlių. Tada padalykite į tris dalis.

2.    Iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostomis. Juostas sudėkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje, šalia viena kitos. Suplokite juostas ir šakute įspauskite norimą raštą.

3.    Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 14–15 minučių 175 °C temperatūroje. Iškepę supjaustykite juostas gabalėliais.

Receptą sukūrė

Dansukker