Cukrus „Panevėžio Plius“

Cukrus – tai produktas, turintis didžiausią paklausą. Kaip saldiklis jis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir t.t.

Cukrus sustiprina natūralų vaisių, uogų, daržovių skonį ir kvapą.

Cukrus „Panevėžio Plius“ yra pagamintas tik iš Lietuvoje užaugintų cukrinių runkelių. Tai daugumai pirkėjų gerai žinomas, pripažintas ir su kokybe siejamas prekės ženklas. Nors cukraus gamyba iš Panevėžio perkelta į Kėdainius prekės ženklas ir cukraus gamybos tradicijos buvo išlaikytos.

100 g produkto maistinė vertė

Energinė vertė 1700 kJ/400 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 100 g
- iš kurių cukrų 100 g
Baltymai 0 g
Druska 0 g

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.