Cukrus „Panevėžio Plius“

Cukrus – tai produktas, turintis didžiausią paklausą. Kaip saldiklis jis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir t.t.

Cukrus sustiprina natūralų vaisių, uogų, daržovių skonį ir kvapą.

Cukrus „Panevėžio Plius“ yra pagamintas tik iš Lietuvoje užaugintų cukrinių runkelių. Tai daugumai pirkėjų gerai žinomas, pripažintas ir su kokybe siejamas prekės ženklas. Nors cukraus gamyba iš Panevėžio perkelta į Kėdainius prekės ženklas ir cukraus gamybos tradicijos buvo išlaikytos.

100 g produkto maistinė vertė

Energinė vertė 1700 kJ/400 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 100 g
- iš kurių cukrų 100 g
Baltymai 0 g
Druska 0 g

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.