Vyšninės Kalėdos

apie 20 gabalėlių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
150 ml „Dansukker“ cukraus PANEVĖŽIO PLIUS
750 ml bulvių krakmolo
2 šaukštai kakavos miltelių
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g vyšnių be kauliukų
100 ml vandens
200 ml „Dansukker“ cukraus uogienėms
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 ml malto cinamono

Triufelių įdarui
300 g juodojo šokolado
150 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Smulkiais gabalėliais supjaustykite vyšnias. Sudėkite jas į prikaistuvį ir supilkite vandenį. Uždenkite ir virinkite 10 minučių. Sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir virkite 3–4 minutes. Jeigu atsirastų putų, atsargiai jas nugriebkite. Leiskite ataušti.

Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. 30 cm pločio ir 40 cm ilgio kepimo skardą išklokite riebalais pateptu kepimo popieriumi.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Bulvių miltus sumaišykite su kakavos ir kepimo milteliais. Miltus per rėtį išsijokite į kiaušinių mišinį. Paskleiskite mišinį ant popieriumi išklotos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 5 minutes. Mišinį truputį pabarstykite cukrumi ir išverskite ant riebalams atsparaus arba kepimo popieriaus. Nuo pyrago nulupkite popierių. Pyragą prislėkite kepimo skarda ir palikite atvėsti.

Užvirinkite grietinėlę. Į ją suberkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą, pridėkite cukraus miltelių ir vanilinio cukraus. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Padėkite į šaldytuvą atvėsti.

Biskvitą ištepkite triufelių įdaru, tada – uogiene. Suvyniokite. Prieš patiekdami apibarstykite trupučiu cukraus miltelių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.