Vyniotinis

15 porciju
Vyniotinis
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukranendių cukraus „Demerara“
200 ml kvietinių miltų
1 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2 valgomieji šaukštai verdančio vandens

Įdaras
100-150 g uogienės, putėsių arba marmelado


Suplakite kiaušinius ir cukranendių cukrų kad masė būtų balta ir puri. Įmaišykite kvietinius miltus ir kepimo miltelius, įpilkite vandens ir gerai išmaišykite. Kepkite iki 250° įkaitintoje orkaitėje maždaug 5 minutes. Apvertę padėkite ant cukrumi pabarstyto popieriaus. Sutepkite uogiene ir suvyniokite. Vyniotinį laikykite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker