Tešlai
Kremui
Papuošti
Visas tešlos sudedamąsias dalis sumaišykite. Padėkite tešlą į šaldytuvą 30 minučių. Išimkite tešlą ir suformuokite ritinį. Supjaustykite ritinį 3 mm pločio gabaliukais. Padėkite vieną gabaliuką į kepimo popieriumi išklotos skardos vidurį, kitus dėkite aplink, formuodami gėlę. Sudėkite tris „gėles“. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 10 minučių. Prikaistuvyje sumaišykite kremo sudedamąsias dalis ir maišydami virkite, kol sutirštės. Palikite atvėsti. Nulupkite kriaušes ir pašalinkite žiedo likučius, bet palikite kotelį. Sustatykite kriaušes į puodą, supilkite vyną, cukraus miltelius ir, jei norite, maistinius dažus, uždenkite dangčiu ir virkite, kol jos suminkštės. Palikite vėsti puode. Išimkite ir nuvarvinkite kriaušes. Traškios tešlos gėles padėkite ant lėkščių ir ant gėlių pastatykite kriaušes. Papuoškite melisų lapeliais. Patiekite su vanilės kremu.
Receptą sukūrė