Vištienos ir makaronų sriuba

4 porcijos
Vištienos ir makaronų sriuba
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

300 g vištienos filė
1 raudonoji paprika
1 geltonoji paprika
1 poras
maistiniai riebalai
800 ml vandens
2 kubeliai buljono
50 g makaronų
1 žiupsnelis baltųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 žiupsnelis raudonųjų ankštinių pipirų
petražolės

Padažui
150 g varškės
50 ml grietinės
1-2 arbatiniai šaukšteliai kario
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 žiupsneliai druskos

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikų išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Paprikas ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Įdėję į puodą šiek tiek maistinių riebalų, patroškinkite mėsą ir daržoves. Įpilkite vandenį ir sudėkite buljono kubelius. Suberkite cukrų ir baltuosius bei raudonuosius pipirus. Sudėkite makaronus ir virkite sriubą tol, kol sutirštės.

Supjaustykite ir suberkite petražoles. Išpilstykite sriubą į 4 lėkštes ir į kiekvieną įdėkite šiek tiek paruošto padažo.

Receptą sukūrė

Dansukker