Vasaros sūkurys

4 porcijos
Vasaros sūkurys
(0 )

Sudedamosios dalys

350 ml grietinėlės
20 g „Dansukker“ cukraus miltelių
10 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
600 g sutrupintų į miltus morengų

Padažui
250 g pasirinktų uogų (dideles uogas supjaustykite į gabalėlius)
100 ml vandens
75 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimui
50 g kapotų riešutų


Pradėkite gaminti nuo padažo. Puode sumaišykite padažui skirtus produktus ir pavirinkite 2 minutes. Pastatykite į šalį, kad atvėstų. Grietinėlę išplakite su dviejų rūšių cukrumi iki standžių putų. Masę sluoksniuokite su morengais ir uogų padažu. Apibarstykite riešutais ir iškart patiekite.

Receptą sukūrė

Dansukker