Vasaros džiaugsmai

Apie 50 vienetų
Vasaros džiaugsmai
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
150 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
240 g kvietinių miltų
20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
10 g kepimo miltelių
3 g druskos
1 kiaušinis
100 g neriebios grietinėlės

Įdarui
60 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
150 g tepamojo varškės sūrio
75 g uogų, pvz., aviečių arba šilauogių


Išsukite sviestą su cukrumi iki vienalytės masės. Supilkite sausus produktus. Kiaušinius išplakite su neriebia grietinėle iki vienalytės masės. Masę sudėkite į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išspauskite penkių centų dydžio kauburėlius. Jei neturite konditerinio maišelio, kauburėlius iš tešlos galite formuoti šaukštu. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 8 minutes. Stebėkite, kad neapdegtų sausainių kraštai. Palikite atvėsti ant grotelių. Sumaišykite įdarui skirtus produktus. Pusę įdaro užtepkite ant sausainių. Likusius sausainius dėkite ant įdaro. Patiekite šviežiai pagaminus.

Receptą sukūrė

Dansukker