Sudedamosios dalys
1 l raudonųjų serbentų
1 l aviečių
1 l trešnių arba vyšnių
1 kg uogienių cukraus
Gaminimo eiga
1. Uogas nuplaukite. Išimkite vyšnių arba trešnių kauliukus. Suberkite uogas į puodą ir užvirkite ant silpnos ugnies. Vėliau ant stiprios ugnies dar pavirkite 2 minutes. Suberkite cukrų ir virkite dar 5 minutes.
2. Nugraibykite putas. Išmaišykite masę ir palikite pastovėti 15 minučių.
3. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.