Vasarinė uogienė su serbentais

apie 4 l

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1 l raudonųjų serbentų
1 l aviečių
1 l trešnių arba vyšnių
1 kg uogienių cukraus

Gaminimo eiga

1. Uogas nuplaukite. Išimkite vyšnių arba trešnių kauliukus. Suberkite uogas į puodą ir užvirkite ant silpnos ugnies. Vėliau ant stiprios ugnies dar pavirkite 2 minutes. Suberkite cukrų ir virkite dar 5 minutes.

2. Nugraibykite putas. Išmaišykite masę ir palikite pastovėti 15 minučių.

3. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.